Rostselmash - RSM 161

Erinomainen tulos joka päivä

RSM 161 on uusi tehokas leikkuupuimuri, jossa on vertaansa vailla oleva kahden puintikelan puintijärjestelmä. RSM 161 on osoittanut erinomaista suorituskykyä olosuhteissa, jotka ovat olleet haastavia muille puimureille. Materiaali saadaan eroteltua huolellisesti syöttökuljettimen, puintikelojen, varstasiltojen ja muiden komponenttien ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta, vahingoittamatta kuitenkaan viljan tai oljen laatua. RSM 161 on varustettu nykyaikaisella ohjaamolla, jossa on edistyksellinen tietojärjestelmä. Ohjaamon varustelu takaa leikkuupuimurin käyttäjälle erityisen työskentelymukavuuden.

 RSM 161 - Tekniset tiedot

 RSM 161 - Varusteet ja valinnaiset varusteet

 

Ominaisuuksia:

 

 

 

Tehokas ja polttoainetaloudellinen Cummins-moottori

RSM 161 on varustettu tehokkaalla ja polttoainetaloudellisella 9-litraisella 6-sylinterisellä Cummins QSL 9 -dieselmoottorilla. Suuri vääntömomentin reservi (jopa 25 %), varmatoiminen tekniikka, alhaiset ylläpitokustannukset ja polttoainetaloudellisuus tekevät tästä moottorista ihanteellisen voimalähteen.

 

Korkean kapasiteetin syöttökuljetin

Syöttökuljettimessa on pikatyhjennyksellä oleva kivitasku, hydrauliikan ryhmäpikaliitin, säädettävä leikkuukulma sadonkorjuun tehostamiseksi kaikille kasveille, hydraulinen sivuttaiskallistus ja nopea leikkuupöydän liitäntä (nostokyky jopa 4500 kg).

 

TETRA-puintijärjestelmä

Varstasillat ovat TETRA-puintikoneistossa joustavia sekä automaattisesti elektronisesti etäisyyssäädettäviä koko puintikoneiston pituudelta. Suuri puinti- ja erotusalue, 3,3 neliömetriä (yhteensä 9,4 neliömetriä) varmistavat huolellisen erottelun siten, että jyvät ja oljet eivät vahingoittuisi, edes haastavimmissa pelto-olosuhteissa. Tetra-puintikoneisto koostuu yhdestä 800 mm halkaisijaltaan olevasta puintikelasta, joka takaa tasaisen ja hellän erottelun vahingoittamatta jyvää, sekä toisesta 750 mm halkaisijaltaan olevasta erottelukelasta, joka tehostaa erottelua. Kummatkin kelat ovat leveydeltään 1650 mm, jonka vuoksi leikkuupuimurin työsuorite kykenee saavuttamaan jopa 40 tonnia tunnissa.

 

Suuret kohlimet, suurella erottelualueella

Kuusi tehokasta kohlinta suurella 6,1 neliömetrin erottelualueella huolehtivat huolellisesta jälkierottelusta. Kohlimien heilahduslaajuus on huolellisesti säädetty niin, että se kuohkeuttaa oljen saavuttaakseen jyvien maksimaalisen erottelun.

 

Huolellinen OptiFlow-puhdistusjärjestelmä

Puidun materiaalin puhdistukseen käytetään pinta-alaltaan 7,1 neliömetrin OptiFlow-monitasoseulajärjestelmää, jossa on seuloille omat kannattimet. Tehokas optimoitu ilmavirta, suuri pudotuskorkeus ja esipuhdistusseula parantavat puhdistustehoa huomattavasti. Tämä ratkaisu takaa tasaisemman ilmavirran jakautumisen ja estää vihneisten tähkien tarttumisen seuloihin. Puhdistusjärjestelmässä käytetään kuutta turbiinipuhallinta. Puhaltimen nopeutta ohjataan ohjaamosta ja puhaltimen tiedot näkyvät ohjauspaneelissa. Seulat ovat suomuseuloja ja niiden sekä muiden komponenttien puhdistus on helppoa. Koneen käyttäjä voi säätää seuloja vaivattomasti ohjaamosta. 

Luxury -ohjaamo Adviser III -tietojärjestelmällä

RSM 161 -leikkuupuimuri on varustettu nykyaikaisella luksusohjaamolla. Heti sisään astuessasi tunnet, kuinka mukava ohjaamo voikaan olla. Kuljettaja työskentelee mukavuuksien keskellä, jotka todella lisäävät suorituskykyä, vähentämällä rasitusta ja väsymystä. Advisor III-puhetietojärjestelmä valvoo jatkuvasti puintiprosessia sekä puintikoneiston toimintaa ja mahdollistaa puintiprosessin vakauden seuraamisen ja estää yksiköiden vioittumista. 

1050 litran polttoainesäiliö

1050 litran polttoainesäiliö mahdollistaa pitkäaikaisen työskentelyn ilman jatkuvaa tankkauksen tarvetta. Moottori voidaan kytkeä automaattisesti työskentelemään polttoainetaloudellisesti, kun siirrytään maantieajosta pellolle. Polttoainetaloudellisessa työtilassa moottorin enimmäisnopeus rajoitetaan 1900 r/min ja polttoaineenkulutus saadaan laskemaan jopa viisi prosenttia. 

Nopea viljasäiliön tyhjentäminen

Suuren kapasiteetin viljasäiliö on varustettu nopealla tyhjennyksellä, voimakkaalla pohjakaukalon täryllä sekä parannetulla tyhjennyskorkeudella, joka ylettää vaivattomasti jopa neljän metrin laitakorkeuden kärryihin. Viljasäiliön tilavuus on 10500 litraa, jonka ansiosta suorituskyky lisääntyy, kun tyhjennysten toistuva tarve vähentyy. Tyhjennysnopeus on 115 l/s ja täyden säiliön tyhjentämiseen menee aikaa noin kaksi minuuttia. Pitkän tyhjennysputken ansiosta kuorma voidaan helposti purkaa mihin tahansa kuorma-autoon tai perävaunuun samalla, kun jopa 12 metrin leikkuupöytää käytetään. Tyhjennyksen ajaksi puintikone voidaan kytkeä pois päältä polttoainetehokkuuden parantamiseksi.

 

Silppuri/levittäjä

2-nopeuksinen silppuri/levitin mahdollistaa tasaisemman olkisilpun ja ruumenten levittymisen haluttuun leveyteen. Olkisilpun levitysleveyttä voi myös halutessaan säätää tarkasti ohjaamosta (lisävaruste). Silppuri kykenee tehokkaasti käsittelemään viljan lisäksi myös muiden kasvien puintijätteitä. Suuri määrä teriä ja vastateriä takaa laadukkaan silpun. Ruumentenlevitin kuuluu koneen peruspakettiin. RSM-161 leikkuupuimurin takaosassa on luukku, joka voidaan kääntää auki, jolloin kohlimilta voidaan laskea olki pitkänä suoraan maahan karholle. Luukun sivuilla sijaitsee oljen karhotus-sormet.

     

Pidätämme oikeuden sivustolla esiintyvien kuvien ja teknisten tietojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kuvat ovat vain esimerkkejä ja saattavat poiketa todellisista tuotteista tai sisältävät valinnaisia varusteita.

 

html>